Lasergravering har hatt en markant vekst som et godt alternativ og supplement til tradisjonell gravering i de senere år. Svært ofte benytter vi en kombinasjon av teknikker for å få det ønskede resultatet på skiltene og emnene vi lager.


Laseren gir oss også mulighet til f.eks. å dekorere dine festglass, gravere dine skinnartikler, skjære ut acryl eller lage ditt stempel. Et annet eksempel er trafolyteskilt med farget bunn og sort el. hvit tekst -en klassiker som fungerer veldig godt sammen med lasergravering for å produsere tagskilt og merkeskilt i mindre og større serier.


I tradisjonell gravering må man ta et visst hensyn til fresens bredde, hvilket man tildels slipper med laser. F.eks. får ikke små objekter runde ytterhjørner, men blir tilnærmet så skarp som på identiske trykk i samme dpi. Man klarer således i noen grad å lage mindre symboler og tekster enn med tradisjonelle freser. Dataskilt med små tekster og detaljer kan derfor ofte med fordel lages med denne metoden.


Som regel, og om ønskelig, leverer vi digital fil på e-post el. print for korrektur/godkjenning – husk å be om dette. Vær oppmerksom på at korrektur/print vil avvike noe fra ferdig maskinert produkt.