Foliedekor representerer svært mange muligheter, og er et mangfoldig media. Folier kommer i et vidt fargespekter, og vi kan som regel finne en som passer ditt behov.


Oppgi gjerne PMS eller NCS farge for sammenligning til foliefarger. Vi bruker i hovedsak folie som har en 5-7 års garantitid utendørs. Den faller selvsagt ikke av etter denne tiden, men dette går på UV-bestandighet og fargefalming etc. Som regel sitter vinyldekor i mange år utover den oppgitte garantitiden fra produsent, om den ikke blir utsatt for hard mekanisk eller kjemisk påvirkning.


Foliedekor er allsidig og kan brukes til de fleste løsninger såvel utendørs som innendørs -enten du trenger vindusreklame, bilreklame, aluminiumskilt eller stålskilt som skal dekoreres med folietekst.


Flere farger i ditt oppsett el. logo er selvfølgelig mulig. Da leveres/monteres foliene i de respektive fargedeler med overensmerker, som så monteres på 1farge om gangen for tilpasning til underlaget. Ofte kan det med flerfargete objekter være bedre å printe objektet slik at det blir ferdig i ett stykke under produksjonen, så det er en vurdering vi foretar ved behov.


Som regel, og om ønskelig, leverer vi digital fil på e-post el. print for korrektur/godkjenning – husk å be om dette.