Graverte skilt er en klassiker med ubegrensete muligheter. Enten du skal ha tagskilt til din produktserie, et messingskilt til firmaet med logo eller ett stilig 3D-gravert treskilt på hytta, kan du vanskelig velge feil. Rustfrie stålskilt er solide saker til tøffe miljøer, og er en sikker vinner i maritime miljøer og ellers der det stilles høye krav til holdbarhet og styrke. Her er også trafolyteskilt mye brukt til serieskilt og dataskilt.


Vi kan gravere med såkalt 2,5 akser, som gir oss mulighet til å gravere med 3D-effekt på dine skilt. Dette er ofte til hjelp ved tynne partier i logo e.l., og det er i tillegg pent å se på treskilt som er gravert i 3D med en spiss vinkelfres. 3D funksjonen gjør da at maskinen kalkulerer hvor mye fresen må løftes/senkes for å oppnå korrekt resultat i forhold til strektykkelse m.m. Tynne partier i objekter blir da «riktigere» framstilt i det ferdige produktet.


Om ønskelig, leverer vi print el. digital fil på e-post for korrektur/godkjenning – husk isåfall å be om dette, og vær oppmerksom på at print alltid avviker noe fra endelig produkt. Skjermfarger stemmer f.eks. aldri overens med faktisk fargekode p.g.a. manglende kalibrering mellom media.


Husk å oppgi fargekode i PMS el. NCS til fyllfarger.