Myhre Skilt og Gravering ble startet i 1985, og holdt dengang til i Øvre Korskirkesmug 5. Siden 1990 har vi vært å finne i Wernersholmvegen 31 på Hop, i det såkalte PEDEK bygget -eller industribygget på Hop som det også kalles.

Pr. 03/01-2005 gikk vi over til å bli aksjeselskap -i den forbindelse foretok vi kun en liten endring i navnet vårt til Myhre Skilt AS, og beholdt vår profil. Våren 2009 flyttet vi inn i nabolokalene der ITT Norge (Flygt) tidligere holdt til, slik at vi nå har noe større plass å arbeide på. Vi er inn samme rulleporten – bare hold til venstre.

Januar 2019 forbereder vi oss på å flytte til Hardangerveien 72 – seksjon 1, og vil gjennomføre dette iløpet av Februar.

Robert Myhre gikk av med pensjon Mai 2013, og i den forbindelse overtok Roger Myhre som daglig leder. Du kan ellers møte på Tony eller Arild på verkstedet, og på kontoret har vi Siv som styrer og som er vår hyggelige telefonstemme. August 2016 feiret vi at Tony har tilbakelagt 25 år hos oss, og staben har etterhvert et betydelig antall års erfaring i bransjen.

Vi fokuserer i hovedsak på industri kunder, og leverer mye til selskaper i offshore og petroleumsindustrien. Men du er selvfølgelig velkommen som privatkunde også, og kan gjerne spasere innom og få deg et dørskilt eller foliedekor til båten om du ønsker det. Vi kan også hjelpe deg med nytt instrumentpanel om det trengs, og vi graverer og freser i de fleste materialer. Vi lasergraverer også på glass og gaveartikler.

Kanskje et flott treskilt til hytten eller over baren hadde vært tingen?

Velkommen til en hyggelig handel!